BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü Belediyesi'nde deprem sonrası yoğun mesai

Marmara Denizi’nde gerçekleşen ve İstanbul’da paniğe yol açan 5.8 büyüklüğündeki deprem, Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşlarda da büyük endişe yarattı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Beylikdüzü Belediyesi'nde deprem sonrası yoğun mesai

Beylikdüzü Belediyesi, 26 Eylül’de Marmara Denizi’nde Silivri açıklarında gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, vatandaşların talep ve şikayetleri doğrultusunda binalarda gerekli tüm incelemeleri büyük titizlikle gerçekleştirdi.

Toplamda gelen 645 şikayet ve talebin tümü, belediye yapı ekiplerince incelenerek hasar durumları bina yönetimleri ile daire sakinlerine bildirildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da deprem sonrasında yoğun bir mesai yaptı. Depremin hemen sonrasında Yaşam Vadisi’nde toplanan vatandaşları ziyaret ederek onların talep ve ihtiyaçlarına kulak veren Çalık, uzmanlarla beraber teknik veriler üzerinden değerlendirmelerin yapıldığı Afet Koordinasyon Masası’nı yönetti. Daha sonra Beylikdüzü Belediyesi Çağrı Merkezi’ne geçen Çalık, burada vatandaşlardan gelen telefonları bizzat cevaplayarak, talep ve ihbarlarla yakından ilgilendi.

Yorumlar