BEYKOZ

Beyoğlu Belediye Başkanı vatandaşlarla birlikte Haliç'te kulaç attı

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Haliç'in yüzülebilecek kadar temiz olduğuna dikkat çekmek isteyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşlarla birlikte Haliç'te kulaç attı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Beyoğlu Belediye Başkanı vatandaşlarla birlikte Haliç'te kulaç attı

Beyoğlu Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Sütlüce sahilinden başlayan yürüyüşe Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, milli sporcular ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş Hasköy sahilinde sona erdi.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında yürüyüş etkinliği gerçekleştiren Beyoğlu Belediyesi, yürüyüşün ardından Haliç'in yüzülebilecek kadar temiz olduğuna dikkat çekmek için Hasköy sahilinde yüzme etkinliği düzenledi. Yüzme etkinliğine Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız başta olmak üzere sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Yüzme için son hazırlıklar yapıldıktan sonra Başkan Yıldız, başlama işaretiyle Haliç'in sularına atladı. Vatandaşların ve sporcuların da yüzerek destek verdiği yüzme etkinliği Balat sahilinde son buldu.

Yorumlar