BEYKOZ

Beykoz'un görünmeyen elleri iş başında!

2014 seçimlerinde büyük bir başarıya imza atan Beykoz'un sevilen isimlerinden Bilgehan Murat Miniç, 31 Mart 2019 seçimleri öncesi görünmeyen ellere dikkat çekti.

Beykoz'un görünmeyen elleri iş başında!

Son günlerde sosyal medya hesaplarında yaptığı “Beykozluluk” vurgusuyla her kesimin takdirini toplayan ve #BuSeçimiBeykozunÇocuklarıKazanacak etiketi ile de dikkat çeken Bilgehan Murat Miniç, 1994’ten beri Büyükşehir’i ve bir dönem hariç Beykoz’u aynı ekibin ve zihniyetin yönettiğine dikkat çekerek; “Ne yazık ki babalarımızdan ve dedelerimizden bize miras kalan imar, mülkiyet gibi sorunlar geçen 25 senede nihayete ermedi. Üstüne fabrikalarımız kapandı. İşsizlik, ulaşım, gençlerimizi tehdit eden uyuşturucu, alkol vb. sorunlar da ortaya çıktı. Beykoz’un değişimi, gelişimi, Beykozlu’nun refahı, sanki görülmeyen bir el ya da eller tarafından engelleniyor.” ifadelerini kullandı.

Beykozlular Mutlu Olmayı Hak Ediyor

”Bizler Beykoz’un çocukları olarak, Beykozlu’nun kaderine musallat olan bu kirli ellerin deşifre edilmesini ve ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Tepeden inme, emir eri kadroların burada, Beykoz halkının iradesine rağmen ikame edilmesine sessiz kalmayacağız. Beykozlular yıllardır bu ilçenin sorunlarıyla boğuştular, tozlu çamurlu yolların çilesini çektiler. Yeri geldiğinde vatanı ve devleti için canını siper etme iradesini ortaya koyan Beykozlular, artık mutlu olmayı hak ediyorlar” şeklinde konuştu.

Yorumlar