BEYKOZ

Beykoz'da ihtiyaç sahibi ailelere ramazan sevinci

Beykoz Belediyesi paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı Ramazan’da ihtiyaç sahipleri için 10 bin  gıda kolisi dağıtıyor, evlere sıcak yemek hizmet hizmetiyle de yalnız ve kimsesizlerin yüzünü güldürüyor. 

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Beykoz'da ihtiyaç sahibi ailelere ramazan sevinci

Beykoz Belediyesi’nin Ramazan ayının bereketini ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmak üzere sosyal dayanışma çalışmaları kapsamında hazırladığı kolilerde temel gıda maddeleri ve koronavirüs mücadele sürecine destek için temizlik malzemeleri bulunuyor. 

Ramazan yardımları ve evde sıcak yemek hizmetinden kuruma ait 444 66 61 No’lu Çözüm Merkezi’ne başvuruda bulunan/ bildirilen engelli, yaşlı, hasta, kimsesiz ilçe sakinleri ve maddi imkanı yetersiz aileler yararlanabiliyor. 
Beykoz Belediyesi önceden kayıtlı olan ailelerin yanı sıra koronavirüs nedeniyle zor durumda kalan ailelerinin Ramazan Ayı’nı huzurla idrak etmesi için bu kapsamdaki başvuruları da değerlendirmeye alıyor.   

Erzak yardımıyla ilçede Ramazan sevinci yaşatan Beykoz Belediyesi ihtiyaç sahipleri için 450 kişilik sıcak yemek hizmeti veriyor.  

Ramazan Ayı’nın dayanışma iklimini pekiştiren yardımlar ve sıcak yemekler görevliler tarafından hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanarak evlere tek tek teslim ediliyor.

Yorumlar