BEYKOZ

Beykoz Belediyesi’nden okullarda sürekli temizlik

Beykozlu öğrencilerin sağlığı ve eğitime destek için ilçedeki 76 okulda yürütülen hizmet kapsamında 4 mobil toplam 16 personelden oluşan temizlik ekibi okulları düzenli ziyaret ediyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Beykoz Belediyesi’nden okullarda sürekli temizlik

Beykoz Belediyesi’nin 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda okullarda başlattığı tuvalet temizliği hizmetiyle öğrenciler daha hijyenik ve düzenli ortamlara kavuştu. Okullarda gerçekleşen bu temizlik çalışmaları sürekli olacak.

Haftanın her günü 3 farklı okula giden ekipler detaylı şekilde okul lavaboları, aynaları, camları, kapıları ve tuvaletleri temizliyor, gerekli hijyen malzemelerini tamamlıyor.

TÜM OKULLARDA HİJYEN MESAİ     

Tüm okulların sırayla temizleniyor olmasıyla öğrenciler her daim temiz bir görüntüyle karşılaşıyor, özellikle kapalı ve kalabalık mekânlarda artan hastalık riski de aza inmiş oluyor.

Beykoz Belediyesi tuvaletlerde ihtiyaç duyulan sıvı sabun, havlu kağıt ve tuvalet kâğıdı gibi tüm  malzemeleri karşılıyor ve monte ediyor.

OKUL VE VELİLERDEN TEŞEKKÜR

Okul tuvaletlerine yönelik düzenli temizlik hizmeti öğrencilerin sağlığını korurken aile ve okul bütçesine katkısı dolayısıyla veliler ve okul yönetimlerinden teşekkür alıyor.

Beykoz Belediyesi temizlik ekipleri Eğitim-Öğretim Yılı boyunca okul tuvaletlerinin temizliğini yürütecek.

Yorumlar