BEYKOZ

AK Parti standından Ekrem İmamoğlu’na lokum ikramı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beykoz’daki seçim turu kapsamında halk buluşması için geldiği meydanda AK Partinin standını ziyaret etti. İmamoğlu, stant görevlilerinin lokum ikramını alıp yiyerek, teşekkürlerini iletti.

AK Parti standından Ekrem İmamoğlu’na lokum ikramı

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Beykoz’da bir dizi temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Paşabahçe meydanında vatandaşlarla buluştu.

Burada kendisini dinlemek için gelen coşkulu kalabalığa hitap eden İmamoğlu, vaatlerini ve çözüm önerilerini sıralayarak vatandaşlardan destek istedi.

EKREM İMAMOĞLU’NA AK PARTİ STANDINDA LOKUM İKRAMI

İHA'nın haberine göre Paşabahçe Meydanına gelen İmamoğlu, ilk olarak aynı bölgede bulunan AK Parti standını ziyaret etti. Bir süre stant görevlileriyle samimi bir sohbet gerçekleştiren İmamoğlu, AK Parti standında kendisine ikram edilen lokumu alıp yiyerek teşekkür etti.

Seçim çalışmalarında stant görevlilerine başarı dileklerini ileten İmamoğlu, daha sonra ise seçim otobüsüne çıkarak coşkulu kalabalığa seslendi.

Yorumlar