BEŞİKTAŞ

Murat Hazinedar aday gösterilmeyince Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan etti!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi gibi Murat Hazinedar da yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle görevden uzaklaştırılmıştı. CHP'nin adayları belirlendi, Battal İlgezdi yeniden aday gösterildi ama Murat Hazinedar CHP MYK ve PM'sinde tartışma konusu bile olmadı.

Murat Hazinedar aday gösterilmeyince Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan etti!

Murat Hazinedar düzenlediği basın toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Suçum nedir, Battal İlgezdi'yi aday gösterdiniz beni niye dışladınız" diye seslendi. 

CHP'nin İstanbul adayları bir bir açıklanırken, Battal İlgezdi ile Murat Hazinedar'ın durumu belirsizdi. Battal İlgezdi, Kılıçdaroğlu'nun kontenjanından yeniden Ataşehir adayı yapılırken, Hazinedar'ın adı bile geçmedi CHP'nin Parti Meclisi'nde... 

Murat Hazinedar'ın isyanı da bunaydı. Görevden uzaklaştırıldığı günden bugüne kadar ifadeye çağrılmadığını belirten Murat Hazinedar, suçlu olmadığını, CHP'nin kimi kurmayları tarafından bilerek ve isteyerek dışlandığına vurgu yaptı. 

"Benim suçum neydi, neden beni bırakın aday göstermeyi, hiç konuşmadınız bile. Ben aday değildim zaten, ama benim bir ismim vardı, ailem var, çocuğum var... İsmimi neden lekelediniz... " diyen Hazinedar, CHP'li bazı isimlerin ihbarı üzerine görevden uzaklaştırıldığını anlattı. 

Yorumlar