BEŞİKTAŞ

Çarptı, bıçakladı, denize atladı...İBB'den Beşiktaş'taki kazaya ilişkin açıklama!

Beşiktaş - Bahçeşehir durağına çarpan özel halk otobüs şoförü 13 kişinin yaralanmasına neden oldu.İBB'den yapılan açıklamaya göre, emniyet olaya ilişkin soruşturma başlattı, şoför ise gözaltına alındı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Çarptı, bıçakladı, denize atladı...İBB'den Beşiktaş'taki kazaya ilişkin açıklama!

Beşiktaş'taki feci kazaya ilişkin İBB'den açıklama geldi.Yapılan açıklamada şoför, araç sahibi ve Özel Halk otobüsü şirketi hakkında kapsamlı inceleme başlatıldığı bildirildi.

İşte İBB'nin olaya ilişkin yapılan o açıklama:

Emniyet’ten alınan son bilgilere göre; güzergah dışında bulunan Beşiktaş - Bahçeşehir durağına çarpan otobüs şoförü 13 kişinin yaralanmasına sebep olmuştur. Şoför, otobüsten inince 1 kişiyi de bıçakla yaralamış, sonrasında denize atlamıştır.

Emniyet yetkilileri, olaya müdahale ederek şoförü gözaltına almıştır. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilmiştir. Emniyet tarafından olayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak ilgili şoför, araç sahibi ve Özel Halk otobüsü şirketi hakkında kapsamlı inceleme başlatmış bulunmaktayız

Hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşları tek tek ziyaret ederek, sağlık durumlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiğimizi belirtmek isteriz.

İstanbulluların bir daha benzer bir durum yaşamamaları için Özel Halk Otobüsü sistemini incelemek dahil çok kapsamlı tedbirler alacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Yorumlar