BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta eğlence mekanında ateş eden bekçiler açığa alındı

Beşiktaş'ta bir eğlence mekanının terasında alkolün etkisi ile denize doğru ateş açan 2 bekçi için karar verildi. Çav Bell" şarkısı çaldığı için ateş ettiği iddia edilen bekçiler açığa alındı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Beşiktaş'ta eğlence mekanında ateş eden bekçiler açığa alındı

İstanbul haberleri-Bebek’te 3 gün önce saat 02.30 sıralarında duyulan silah sesi polisi harekete geçirdi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri silahla ateş eden şüpheliler T.K. ve  M.Ö.A'yı gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerin bekçi olduğu anlaşıldı. Beşiktaş dışındaki bir ilçede görev yapan iki bekçinin akşam saatlerinde eğlenmek için mekana gittikleri öğrenildi. İkilinin alkol aldığı ve müşteriler ayrıldıktan sonra terasa çıktıkları öğrenildi. Güvenlik kamera kayıtlarının incelendiği ve iki bekçinin de denize doğru ateş ettiği belirlendiği kaydedildi.

Bekçilerin “Çav Bella" şarkısına tepki olarak ateş ettikleri iddialarının doğru olmadığı vurgulandı. İkilinin alkolün etkisiyle denize doğru ateş ettiği belirtildi. Gözaltına alınan bekçiler hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. İki bekçinin de olaydan 1 gün sonra açığa alındığı öğrenildi.

Yorumlar