BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Belediyesi’nin üniversite ve liseye hazırlık kursları başlıyor

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Üniversite ve Liseye Hazırlık Kursları için başvurular başladı. Öğrenciler Aralık 2019'dan itibaren Beşiktaş Akademi’de sınavlara ücretsiz hazırlanabilecek. Kayıtlar 25 Kasım 2019 - 1 Aralık 2019 tarihleri arasında online olarak yapılabilir.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Beşiktaş Belediyesi’nin üniversite ve liseye hazırlık kursları başlıyor

Beşiktaş Akademi'ye lise yerleştirme sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle, üniversite yerleştirme sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar (25 yaşına kadar) kabul edilecek.

Üniversite yerleştirme sınavına hazırlanan öğrenciler, sayısal ve eşit ağırlık olmak üzere iki farklı dalda sınava hazırlanabilecek. Lise sınavlarına hazırlanan öğrencilere hafta sonu sabah ve öğlen olmak üzere iki grupta eğitim verilecek.

Üniversiteye hazırlanan mezun öğrenciler hafta içi, 12. sınıf öğrencileri ise hafta sonu derslerine devam edecek. Kayıtlarda Beşiktaş'ta ikamet edenlere öncelik tanınacak. Dersler 3 Aralık 2019 Salı günü Beşiktaş Akademi'de başlayacak.

Beşiktaş Akademi 2019 - 2020 Eğitim Dönemi Üniversite ve Liseye Hazırlık Kursları
Ön Kayıt Başvuru Tarihi: 25 Kasım - 1 Aralık 2019

1) Beşiktaş'ta ikamet eden kursiyerler T.C. Kimlik numarası ile www.besiktas.bel.tr adresinden kayıt yapabilir. Beşiktaş dışında oturanlar, kayıtlarını Levent Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi'nde (0212 325 73 71) şahsen yapmalıdır.
2) Sadece kursa katılacak kursiyerin T.C. Kimlik numarasıyla işlem yapılabilir.
3) Beşiktaş ilçe sınırlarında ikamet eden kursiyerlerin başvuruları önceliklidir.
4) Kursiyer kayıt formunun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. İletişim kurulabilmesi için cep telefon numaraları mutlaka yazılmalıdır.
5) Kurs kontenjanı ön kayıt tarihi önceliğine göre belirlenecektir.
6) İlk ders başlamadan 24 saat önce kursiyerlere bilgilendirme SMS'i atılacaktır.
7) Beşiktaş Belediyesi'nin kurs programında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Beşiktaş Akademi
Adres: Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Akşit Plaza No: 12/5

İletişim: 0212 325 73 71 

Yorumlar