BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Belediyesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor

Sağlık sorunları uygun zamanı size sormadan karşınıza çıkabilir. Beşiktaş’ta yaşayan vatandaşlar doktorlarına artık bir tık uzaklıktalar…

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Beşiktaş Belediyesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor

Doğru doktoru istediğiniz anda bulmak ve randevu almak çok zor olabilir. Artık doktorunuza danışacağınız konuları online ve yüz yüze olarak evinizden, iş yerinizden ya da tatildeyken yapabilirsiniz.

7-24 Online Tıbbi Danışma Hizmetini kullanmak için;
1. Öncelikle Beşiktaş Belediyesi web sayfasına giriş yaparak 7-24 Online Tıbbi Danışma Hizmeti Butonuna tıklayınız.
2. Açılan sayfada T.C. kimlik numaranız ile güvenli giriş yapınız.
3. Online Doktor sayfanızda karşınıza çıkan sayfadan doktorunuzu seçiniz. Seçtiğiniz doktorunuz ile mesajlaşabilir ya da yüz yüze görüşme yapabilirsiniz.
4. Online görüşmeleri Hemen Görüşme ya da ileri Tarihli Randevu alarak yapabilirsiniz. Doktorlarımız zaman çizelgesine göre sekizer saatlik dilimler halinde hizmet vermektedirler.

Doktorunuz canlı görüşmeniz sırasında sağlık hikâyenizi dinler, hastalığınız hakkında size sorular sorar, şikâyetlerinize ve sorularınıza cevaplar vererek size yardımcı olur. Tek ihtiyacınız olan yalnızca bir webcam ya da akıllı telefonunuz.

Online yüz yüze görüşme yapabilmek için görüntü ve ses iletimine izin vermeniz gerekmektedir. Kamera ekranı açıldığında başlat butonuna basmanız yeterlidir.
Doktor görüşmelerini hem görüntülü hem mesaj olarak desktop, laptop ve mobil cihazlardan yapabilirsiniz. Android mobil cihazlarda Google Chrome veya Mozilla Firefox gerekmektedir. iOS olan cihazlarda ise sadece Safari 11 ve sonrası desteklenmektedir. Her görüşmeden sonra çıkan anket formunu doldurarak görüşmenizi değerlendirebilirsiniz.

• Online doktorunuza evde, işte, tatilde, yurt dışında her yerden ve her zaman ulaşabilirsiniz.
• Tıbbi sonuçlarınızı uzmanlarımıza canlı bağlantıyla ev ve iş yerinizden yorumlatabilirsiniz.
• Yaşlı akrabalarınız ve kronik hastalığı olan evden çıkamayan yakınlarınız için online doktorunuzla görüşebilirsiniz.
• Gazetelerde ve internette binlerce yanlış ya da eskimiş bilgiyle kendinizi endişelendirmek yerine, online doktorunuza bağlanarak uzman doktorların vereceği doğru bilgiye isterseniz yüz yüze danışarak ulaşabilirsiniz.
• 7-24 Online Tıbbi Danışma Hizmetiyle; ev ve iş yerinizin konforunda, diğer hasta kişilerle temas etmeden doktorunuzla iletişim kurabilirsiniz.

Yorumlar