BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Belediyesi evde bakım hizmeti! Evde bakım hizmeti ücretli mi kimler başvurabilir?

Beşiktaş Belediyesi, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hastalara ulaşarak tedavilerine yardımcı oluyor. Beşiktaş Belediyesi evde bakım hizmeti neleri kapsıyor? Evde bakım hizmeti almak isteyenler ne yapmalı? İşte Beşiktaş Belediyesi evde bakım ve muayene hizmetine ilişkin tüm detaylar...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Beşiktaş Belediyesi evde bakım hizmeti! Evde bakım hizmeti ücretli mi kimler başvurabilir?

Beşiktaş Belediyesi, 65 yaş üstü veya engelli, kronik rahatsızlığından dolayı bakıma muhtaç kişilere yönelik ücretsiz Evde Sağlık ve Sosyal Destek Hizmeti ile kişilerin yaşam kalitesini arttırıyor ve ailelerine destek sağlıyor. Beşiktaş Belediyesi'nin evde bakım ve muayene hizmetini almak isteyenler hangi telefon numarası aranmalı?

İHTİYAÇLAR YAŞADIKLARI ORTAMDA KARŞILANIYOR?

Yaşlılığı veya bedensel engelliliği nedeniyle evinde özel tıbbi bakıma ihtiyacı olan Beşiktaşlıların kişisel bakım da dâhil, sağlık ihtiyaçları aileleri ile birlikte yaşadıkları ortamda karşılanıyor.

Bu proje; doktorlar, hemşireler, hastabakıcılar tarafından verilen, gerektiğinde; tıbbi danışma, acil yardım hizmeti ve hasta nakil ambulansı hizmetini kapsıyor.

HİZMETTEN FAYDALANMAK İÇİN TELEFON NUMARASI

Evde Kişisel Bakım ve Muayene Hizmetimizden faydalanmak için, 444 44 55’i arayarak randevu alabilirsiniz.

Evde Bakım ve Muayene Hizmeti Neleri Kapsıyor?

Evde Doktor Muayene Hizmeti
Hekim ve hemşire tarafından hastanın evinde muayenesi, reçetesinin düzenlenmesi, tıbbı değerlendirmesinin yapılması hizmetidir.

Hemşirelik Hizmeti
Hemşire tarafından verilen hastanın evinde enjeksiyon, yara yanık pansuman katater uygulama Serum, kan takma-çıkarma, laboratuvar tetkikleri için kan, idrar alma, ateş ölçümü, idrar sondası, takma çıkarma, bakım planı yapma, hastanın durumu veya hastalığı hakkında hastayı veya çevresini bilgilendirme, konu ile ilgili eğitim verme şeklinde organize edilmiştir.

Evde Bakım Hizmeti
Hemşire ya da hastabakıcı tarafından verilen hizmetler bakım planına göre; hastaların aldığı-çıkardığı sıvı kontrolü ve kaydı, hastaya pozisyon verilmesi ve değiştirilmesi, hastanın ayağa kaldırılması, yürütülmesi, oturtulması, yemek yeme pozisyonu ayarlanması, yemek yiyemeyecek durumdakilere yardım edilmesi, günlük aktivitelerini tek başına yapamayacak durumdakilere verilen kişisel temizlik yıkanma, saç-sakal tıraşı gibi. hizmetlerdir.

Yorumlar