BAYRAMPAŞA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bayrampaşa Belediye Başkanı'na ziyaret

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Başkan Aydıner devam eden ve planlanan projelerle ilgili Vali Velikaya'ya bilgi verdiğini açıkladı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bayrampaşa Belediye Başkanı'na ziyaret

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın belediye başkanlarına ziyaretleri sürüyor. Vali Yerlikaya bugün  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Yerlikaya, “Bugün Bayrampaşa Belediyemizin çok değerli hizmet, yatırım ve başarılı çalışmalarına tanıklık ettik. Belediye Başkanımız Atila Aydıner'i ve çalışma arkadaşlarını vizyoner belediyecilik anlayışlarından dolayı tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum. İlçe sakinlerimizi de sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kulandı.


Vali Yerlikaya'yı belediye binasının protokol girişinde karşılayan Başkan Aydıner ise, “Sayın Valimiz ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Devam eden ve hayata geçirmeyi planladığımız hizmet ve projelerimizle ilgili Valimize bilgi verdik ve önerilerini aldık” dedi. 

Yorumlar