BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa Belediyesi yaptı! 11 mahalleye el dezenfektanı

Tüm dünyada hızla yayılmaya ve can almaya devam eden koronavirüse (Kovid-19) karşı önlem almayı sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki 11 mahalle muhtarlığına el dezenfektan kutuları yerleştirdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Bayrampaşa Belediyesi yaptı! 11 mahalleye el dezenfektanı

Bayrampaşa Belediyesi, dünya genelinde hızla yayılan ve şu ana kadar 8 binden fazla kişinin ölümüne neden olan yeni tip koronavirüse karşı  (Kovid-19) tedbir almaya devam ediyor.

Bu kapsamda Bayrampaşa Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Başkan Atila Aydıner’in talimatıyla, belediye hizmet binasının ardından ilçedeki Yenidoğan, Vatan, Orta, Terazidere, Altıntepsi, İsmetpaşa, Muratpaşa, Cevatpaşa, Kartaltepe, Kocatepe ve Yıldırım mahalle muhtarlıklarına el dezenfektan kutuları yerleştirdi. Muhtarlık binaları belediye ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde dezenfekte edilmişti.

“DEVLET VE MİLLET İŞBİRLİĞİ İÇİNDE BU SORUNUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”
Türkiye dâhil onlarca ülkeyi etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Global bir sorun haline gelen koronavirüse karşı ilçemizde gerekli tedbirleri aldık, almaya da devam ediyoruz. Kamusal alanları, vatandaşlarımıza hizmet verdiğimiz belediye araçlarını, minibüsleri ve taksileri bir bir dezenfekte ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, devlet ve millet işbirliği içinde bu sorunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bu noktada Sağlık Bakanlığı’mızın açıkladığı 14 gün kuralı büyük önem taşıyor. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için lütfen bu kurallara uyalım.” dedi.

Yorumlar