BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa Belediyesi Hayır Kapısı öğrencileri unutmadı

Okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye okul çantası hediye eden Bayrampaşa Belediyesi Hayır Kapısı, kırtasiye malzemesi için de hediye çeki dağıttı.

Bayrampaşa Belediyesi Hayır Kapısı öğrencileri unutmadı

Faaliyetlerine başladığı günden bu yana ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olan Bayrampaşa Belediyesi Hayır Kapısı, okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye okul çantası dağıttı ve kırtasiye malzemeleri için hediye çeki verdi. Çanta ve çek dağıtım programında konuşan Başkan Atila Aydıner, “Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da eğitim yolundaki yavrularımızın en büyük destekçisi yine bize olacağız.” dedi.

Hayır Kapısı Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen çanta ve çek dağıtım programına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ YİNE BİZ OLACAĞIZ”
Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da eğitim yolundaki yavrularımızın en büyük destekçisi yine bize olacağız. Bugün burada yüzlerce yavrumuza okul çantası hediye ediyoruz. Kırtasiye malzemesi alımında kullanılmak üzere hediye çeklerini de evlatlarımızın ailelerine takdim ettik. Bu yıl yine binlerce öğrencimize burs vereceğiz. Çünkü eğitime verilen her destek ve yapılan her yatırım ülkemizin geleciğine yapılan yatırımdır. Ben buradan iş insanlarını Hayır Kapımıza destek olmaya davet ediyorum. Şunu açıkça söylemeliyim ki, buraya yapılan her yardım doğrudan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Bu vesileyle 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilçemiz, ülkemiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDİYORUZ”
Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner de konuşmasında Hayır Kapısı’nın nasıl çalıştığına değinerek, “Allah’ın rızasını kazanma gayesi ile imkânlarımız ölçüsünde yıllardır hayır yapmaya devam ediyoruz. Rıza çerçevesinde, varlıklı kişilerden aldığımız yardımları her yaş grubundan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Allah verenlerden ve yardım edebilmemiz için bize yardım edenlerden razı olsun. Bize verilen desteği kendi imkânlarımızla birleştirerek bu yıl öğrencilerimize çanta ve kırtasiye malzemelerine ait birer çek verdik.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Aydıner ve eşi Melahat Aydıner çanta ve çekleri öğrenciler ile ailelere takdim ettiler.

Yorumlar