BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa Belediyesi hangi partide? Bayrampaşa'nın mevcut Belediye Başkanı Atila Aydıner kimdir?

Bayrampaşa Belediyesi'nin hangi partide olduğu ve 2014 Yerel Seçimleri'nde hangi parti tarafından kazanıldığı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, bu konuya ilişkin detaylar ve Bayrampaşa'nın mevcut Belediye Başkanı Atila Aydıner hakkında bilgi...

Bayrampaşa Belediyesi hangi partide? Bayrampaşa'nın mevcut Belediye Başkanı Atila Aydıner kimdir?

Türkiye, 31 Mart'ta mahalli idarecilerini seçmek için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Seçimlere kısa bir süre kala İstanbul'un ilçelerinden Bayrampaşa'da belediyenin hangi partide olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Belediyenin hangi partide olduğu konusunun yanı sıra Bayrampaşa'nın mevcut Belediye Başkanı Atila Aydıner'in kim olduğu da araştırılıyor. Peki, Bayrampaşa Belediyesi hangi partide?

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti'nin adayı Atila Aydıner seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Bayrampaşa Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde mevcut Belediye Başkanı Atila Aydıner'i yeniden aday gösterdi.

MEVCUT BAŞKAN ATİLA AYDINER KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Atila Aydıner, 1958 yılından bu yana Bayrampaşa'da ikamet etmekte olup, lise eğitimini Pertevniyal Lisesi'nde tamamladı. Aydıner, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu.

Aydıner, iş hayatına 1980 yılında Bayrampaşa'da Eczacı olarak başladı. 1984 -1987 yılları arasında, İstanbul Eczacı Odası'nda genel sekreterlik görevini yürüttü. Bayrampaşa Tuna Spor Kulübü Başkanlığı yapan Aydıner, Tuna Lisesi'nde bir süre İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı.

Yorumlar