BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa Belediyesi çalışanları futbol turnuvasında buluşuyor

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çalışanlar arasındaki iletişim ve birlikte mücadele etme duygusunu desteklemek ve geliştirmek için düzenlenen Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yaptığı santra vuruşu ile başladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Bayrampaşa Belediyesi çalışanları futbol turnuvasında buluşuyor

Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bayrampaşa Mega Center Halı Saha’da düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Atila Aydıner,  belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Birimler arası turnuvanın ilk maçında başlama vuruşunu Başkan Atila Aydıner yaptı. Turnuva hakkında açıklamada bulunan Başkan Aydıner, yoğun çalışma ortamı içerisinde çalışanların stres atması ve personelin birlikte mücadele etme duygusunu geliştirmek amacıyla turnuvanın düzenlendiğini ifade ederken, mücadele eden takımlara başarılar diledi. 

14 Ekim - 23 Ekim tarihleri arasında birim müdürlüklerinden oluşan 8 takımın mücadele edeceği turnuvada maçlar, hafta içi her gün 16.00-18.00 saatleri arasında Mega Halı Saha Tesisleri’nde yapılacak. Maçlara tüm Bayrampaşalılar davetlidir. 

Yorumlar