BAŞAKŞEHİR

Yasin Kartoğlu müjdeyi verdi! Başakşehir'e Gençlik Merkezi geliyor

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Güvercintepe Mahallesi’ne çok yakında bir gençlik merkezi kazandırılacağını müjdesini verdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Yasin Kartoğlu müjdeyi verdi! Başakşehir'e Gençlik Merkezi geliyor

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü, Söyleyecek Sözüm Var” söyleşileri kapsamında liseli gençlerle buluştu.

“3. Gençlik Oyunları’na katılın”
Gençlere hayatından kesitler aktaran Başkan Kartoğlu, “Sizi diğerlerinden ayıran +1’iniz mutlaka olsun. Kendinize ekstra hedefler belirleyin. 3. Gençlik Oyunları başlıyor, oradaki yerinizi mutlaka alın” dedi.

Başakşehir Belediyesi olarak gençlere yönelik projelere hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Kısa bir süre içinde Güvercintepe Mahallemizde bulunan Hz. Ali Camii karşısına bir gençlik merkezi yapacağız” diye konuştu.

“Deprem riskimiz sıfıra yakın olacak”
Bir öğrencinin, “Başakşehir olası bir depreme hazır mı” sorusunu cevaplayan Kartoğlu, “Başakşehir’in yüzde 70’i planlı yapıya sahip. Ziya Gökalp ve Şahintepe Mahallelerimizdeki dönüşüm tamamlandığında Başakşehir, İstanbul’da depremden etkilenme riski sıfıra yakın ilçelerden biri olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Başakşehirlilerin depreme hazırlıklı olabilmesi için Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nda Deprem Simülasyon Merkezi’nin hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Kartoğlu, “Bu merkez, size depremi unutmamanızı ve hazırlıklı olmanızı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar