BAŞAKŞEHİR

Başakşehir'de eski uzman çavuş intihar etti

4 ay önce görevinden istifa eden uzman çavuş, polis olan ev arkadaşının tabancası ile intihar etti. Silah sesine uyanan arkadaşı dehşete düşüren manzara ile karşılaştı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Başakşehir'de eski uzman çavuş intihar etti

Başakşehir'de 4 ay önce görevinden istifa ettiği öğrenilen uzman çavuş, polis olan ev arkadaşının beylik tabancasıyla intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Turan K.'nın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olay 14.00 sıralarında Kayabaşı Mahallesi, Kayabaşı Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Türk Silahlı Kuvvetlerinde Uzman Çavuş olan Turan K. 4 ay önce görevinden istifa etti.

SİLAH SESİNE UYANDI

Bir polis memuru ile ev arkadaşı olduğu öğrenilen Turan K., polis arkadaşı uyurken, onun beylik tabancasını alarak, intihar etti. Silah sesine uyanan arkadaşı, Turan K.'yı kanlar içinde yerde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Turan K.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin olay yeri incelemesinin ardından Turan K.'nın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yorumlar