BAŞAKŞEHİR

Başakşehir Belediyesi'nin 'Çaya Geldik' etkinliği bambaşka!

Başakşehir Belediyesi'nin komşuluk ilişkilerini geliştirmeye yönelik düzenlediği “Çaya Geldik” etkinliği yoğun ilgi gördü. Başakşehirli komşuları bir araya getiren etkinlik komşuluk kültürünü yeniden canlandırmayı hedefliyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Başakşehir Belediyesi'nin 'Çaya Geldik' etkinliği bambaşka!

Unutulmaya yüz tutmuş komşuluk kültürü Başakşehir Belediyesi'nin etkinliği ile yeniden hayat bulacak.  'Çaya Geldik' etkinliğinin ilki Bulvar İstanbul konutlarında gerçekleştirildi.

Genç yaşlı, çocuk kadın tüm site sakinleri, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Büyükler çay ve kurabiye ikramı eşliğinde keyifli sohbetler ederken çocuklar ise oyun alanında Başakşehir Belediyesi'nin ‘Sıfır atık, güzel gelecek' kampanyasının sevimli maskotları Başakgiller'le eğlenceli bir gün geçirdi.

ETKİNLİĞE TAM NOT

Etkinliğe katılan site sakinlerinden Serpil Yıldız, etkinlikten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Komşuluk ilişkilerinin düşünülerek böyle bir etkinlik yapılmasından dolayı mutluluk ve onur duydum. Çocukların eğlenmesi için uygun alanın oluşturulması da sevindirici. Ayrıca çeşitli sağlık hizmetlerinin ayağımıza kadar gelmesi çok güzel olmuş. Başakşehir Belediyesi'ne ve Başkanımız Yasin Kartoğlu'na teşekkür ederiz” diye konuştu. Çaya Geldik etkinliğinin, Salı ve Perşembe günleri farklı sitelerde komşuları bir araya getirmeye devam edeceği belirtildi.

Yorumlar