BAŞAKŞEHİR

Başakşehir Belediye Başkanı müjdeyi verdi! Yakın zamanda faaliyete geçiyor

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, gençlere müjdeyi verdi. Başkan Kartoğlu, Youtube Center kurulacağını ve YouTuber olmak isteyen gençlere her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Başakşehir Belediye Başkanı müjdeyi verdi! Yakın zamanda faaliyete geçiyor

Başakşehir Belediyesi yine bir ilke imza atacak.  “Başakşehir'i seviyorum çünkü. Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde  Armağan Anadolu Lisesi'ndeki gençlerle buluşan Başkan Kartoğlu, Youtube Center müjdesi verdi. 

“YouTube Center geliyor”

Gençlere sosyal medya ve YouTube'la ilgili yaklaşımlarını soran Başkan Kartoğlu, Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde bir Youtube Center kurulacağı müjdesini vererek şunları kaydetti:

“YouTuber olmak isteyenler oraya müracaat edebilir. Çok yakın bir zamanda faaliyete geçirmeyi planladığımız merkezde, YouTuber olmak isteyen gençlere her türlü desteği sağlayacağız.”

"Projemiz çok"

Bir öğrencinin sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalara ilişkini sorusunu cevaplayan Başkan Kartoğlu, “Sokaktaki sevimli dostlarımıza dair projelerimiz çok. Besleme noktalarından sağlığa kadar elimizden geleni yapıyoruz. Aslında sizler de bir sokak hayvanını sahiplenerek bu çalışmalarımıza katkı sunabilirsiniz. Kulübesini, malzemesini hatta sahipleneceğiniz can dostunuzu biz sağlayalım, sizler de ona okulunuzda bakın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar