BAKIRKÖY

Bakırköy Kültür Merkezi ve Cem Evi uluslararası etkinliklere kapılarını açıyor

Bakırköy Belediyesi’nin öncülüğünde Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi birbirinden farklı kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Bakırköy Kültür Merkezi ve Cem Evi uluslararası etkinliklere kapılarını açıyor

6 bin metrekare kullanım alanı bulunan Bakırköy Kültür Merkezi ve Cem evi’nde; aşevi, cem salonu, müze, konferans salonu, sanat galerisi, resim-müzik-tiyatro aktivite salonlarının yanı sıra kapalı otopark, morg gibi üniteler de bulunuyor.

Konferans salonunda birçok panel ve seminere ev sahipliği yapan Kültür Merkezi bu kez Ukrayna Konsolosluğu’nun düzenlediği yeni yıl kutlaması için kapılarını açtı.

Uluslararası etkinliklere de kapılarını açan Bakırköy Kültür Merkezi ve Cem Evi’nde Ukrayna Konsolosluğu’nun yeni yıl kutlamasına Başkonsolos Oleksandr Gaman ile eşi İrina Gaman ve Türkiye’de yaşayan Ukraynalıların yanı sıra Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu katıldı.

Etkinliğe katılan ailelerin yeni yıl mutluluğuna ortak olan Başkan Dr. Bülent Kerimoğlu, “Ukrayna Konsolosluğu’nun düzenlediği yeni yıl kutlamasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Yeni yıl kutlamasına katılan ailelerin ve çocukların mutluluğunu görmek, yapılmasına öncelik ettiğimiz Kültür Merkezimizin ne kadar doğru ve faydalı bir proje olduğunu bir kez daha gösterdi. Umuyoruz ki Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi kültürel ve sanatsal faaliyetlere uzun yıllar ev sahipliği yapacaktır.” dedi.

Yorumlar