BAĞCILAR

Bağcılar'da öğrencilere ücretsiz havuz imkanı

Bağcılar Belediyesi 6-13 yaş aralığında öğrencilere kapalı yüzme havuzlarını ücretsiz kullanma imkanı sağlıyor.Peki haziran ayına kadar sürecek eğitimler için kayıtlar ne zaman başlıyor?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Bağcılar'da öğrencilere ücretsiz havuz imkanı

Bağcılar Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılında öğrenciler için sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekliyor.Bağcılar'da artık yüzme bilmeyen kalmayacak. Kış dönemi boyunca sürecek eğitimlere kayıt için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. 

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bağcılar Belediyesinin Barbaros, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Yüzyıl, Demirkapı, 15 Temmuz, Göztepe ve Yıldıztepe mahallelerinde bulunan 8 kapalı yüzme havuzu ilçe sakinlerinin ikinci adresi olmasının yanı sıra öğrencilere de hizmet veriyor. Okulların açılmasıyla havuzlarda öğrencilere yönelik ücretsiz seanslar da başladı. 6-13 yaş aralığındaki öğrencilerin katılacağı kurslar, 09.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. Haziran ayına kadar sürecek eğitimler 15'er öğrenciden oluşan gruplar halinde gerçekleştirilecek. 9 Eylül'de başlayan kayıtlar 20 Eylül'e kadar devam edecek."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Çocuklarımızın okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için fırsat ve imkanlar sunuyoruz. İnşallah 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında 6 bin öğrencimize ücretsiz yüzme eğitimi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar