AVCILAR

Bankaya ateş eden işportacı gözaltına alındı

Avcılar'da bir araçtan banka binasına ateş eden işportacı kısa sürede yakalandı.Şüphelinin satış yapmasının engelleneceğini düşündüğü için olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Bankaya ateş eden işportacı gözaltına alındı

İstanbul haberleri-Avcılar'da dün akşam saatlerinde hareketli saatler yaşandı.Bir otomobilden, banka binasına tabanca ile 5 el ateş edildi.  Saldırgan ise otomobille olay yerinden kaçtı.Yapılan araştırmalar sonucunda saldırganın bankanın yanında işporta tezgahında satış yaptığı ortaya çıktı. 

Bunun üzerine Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Asayiş, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube ekipleri, yaptıkları incelemede 5 boş kovan bulurken, saldırganın da hedef alınan bankanın hemen yanındaki işporta tezgahında tişört satan Murat E., olduğu belirlendi.

Ekipler şüpheliyi  olaydan kısa süre sonra Avcılar’daki Gümüşpala Mahallesi’nden geçen D-100 karayolunun yanında yakaladı. Murat E'nin, banka yöneticileri tarafından satış yaptığı yere çit çekildiğini,  satış yapmasının engelleneceğini düşündüğü için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Murat E.,  pişman olduğunu bildirirken olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile mermileri, sakladığı Güngören'deki yeri gösterdi. Silah ve mermilere el konulurken Murat E., ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar