AVCILAR

Avcılar halkı Ekrem İmamoğlu’na mazbatayı verdi!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ilçe ziyaretlerine başlayan Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hançerli ile ortak miting düzenledi. İmamoğlu'nu Avcılar halkı büyük bir coşku ile karşıladı.  

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Avcılar halkı Ekrem İmamoğlu’na mazbatayı verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ve Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hançerli’yi Avcılar halkı büyük bir coşku ile karşıladı.  

Turan Hançerli: ‘Asla Yalnız Yürümeyeceksin!’

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, destekleri için Avcılar halkına teşekkür etti. ‘Avcılar halkının desteği bana Liverpool futbol takımının efsane sloganını hatırlattı. ‘Asla yalnız yürümeyeceksin! Avcılar halkı Ekrem İmamoğlu ve Turan Hançerli’yi yalnız bırakmadı, bırakmıyor ve bırakmayacak. Bundan sonra asla yalnız yürümeyeceğiz. Birlikte her engeli aşacağız.’ dedi.

Ekrem İmamoğlu mazbatasını halkın elinden aldı 

CHP ve İYİ Parti İlçe Örgütü Başkanları Ekrem İmamoğlu’na ‘halkın mazbatasını’ verdiler.

İmamoğlu, Avcılar’ın sorunlarının çözümü için Turan Hançerli ile birlikte çalışacaklarını söyledi. 

İşte Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları; 'Değerli Avcılarlı hemşerilerim sizleri İstanbul Büyükşehir ve Avcılar Belediyesi olarak el ele çalışacağımız Turan Hançerli ile selamlıyorum. Avcılar’ın kentsel dönüşüm, planlama ve şehircilikle ilgili önünün tıkandığı hususları biliyorum. Göreceksiniz, göreve gelir gelmez ilgileneceğim ilk iş bu olacak. Avcılar’daki tüm sorunları el birliğiyle çözeceğiz.’ 

‘İstanbul’a ilk geldiğimde evim Kadıköy’de, okulum Avcılar’daydı. Dolayısıyla Avcılarlı hemşerilerimin hayali benim de hayalim. Göreceksiniz burada çok güzel işlere imza atacağız.’ dedi.

Yorumlar