AVCILAR

Avcılar Belediyesi yönetim değişince Geyikli'den araçlarını istedi

Avcılar Belediyesi'nin 31 Mart seçimleri öncesinde Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli Belde Belediyesi'ne verdikleri araçları seçimden sonra belediye yönetimi değişince geri almasına tepki geldi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Avcılar Belediyesi yönetim değişince Geyikli'den araçlarını istedi

Avcılar Belediyesi, kendisiyle 'kardeş belediye' olan Çanakkale Geyikli Belediyesi'ni son seçimlerde AK Parti'nin alması üzerine tuhaf bir harekette bulundu. Avcılar Belediyesi, daha önce verdiği araçları Geyikli'den geri istedi ve aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Avcılar Belediyesi'nin, Geyikli Belediyesi'ne verdiği araçları seçimden sonra geri çekmesine tepki göstererek, "Avcılar Belediyesinin yaptığını çok ayıp olarak karşılıyorum." dedi.

Belediyeyi teslim aldıklarında Geyikli'de Avcılar Belediyesi'nin birkaç aracı bulunduğunu hatırlatan Turan, "Araçları almak için çaba sarf ettiler ve aldılar. Biz, bir tane muhalif belediye başkanına yardım etmemezlik yaptık mı, bu yakışmaz. Biz muhalif olabiliriz ama bayrağımız, vatanımız tek. Avcılar Belediyesinin yaptığını çok ayıp olarak karşılıyorum. Hizmet yapınca AK Partili veya CHP'li faydalanmayacak. Hizmetin partisi olmaz." ifadesini kullandı.

Yorumlar