ATAŞEHİR

Ekolojik Yaşam Atölyeleri Ataşehirlileri bekliyor! Ücretli mi başvuru şartları neler?

Ataşehir Belediyesi hem çocuklar hem de yetişkinler için müthiş bir projeye imza atıyor.Hazırlanan “Şehirde Ekolojik Yaşam Atölyeleri”ne katılım ücretli mi? Çevre dostu atölyelere katılmak için hangi şartlar gerekli?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekolojik Yaşam Atölyeleri Ataşehirlileri bekliyor! Ücretli mi başvuru şartları neler?

Ataşehir Belediyesi hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik çevre dostu bir projeye start veriyor. Belediye çocuklar için; Kendini Sulayan Saksı, Böcek Oteli, Solucan Kompostu ve Fermante Turşu atölyeleri düzenlenirken, yetişkinler içinse; Kompost Atölyesi, Sıfır Atık, Şehirde Ekolojik Dönüşüm ve Saksıda Bostan atölyeleri hazırlandı.

Peki Ataşehir Belediyesi'nin "Şehirde Ekolojik Yaşam Atölyeleri”ne katılmak için herhangi bir ücret ödeniyor mu? 

Ataşehirli çocuklar düzenlenecek atölyelerde atık plastik şişelerden kendini sulayan saksı yapmaktan, mutfak atıklarını solucanlarla değerlendirmeye kadar birçok farklı yöntem öğrenecek.

Yetişkinler ise evlerdeki atıklardan toprak üretmeye, zehirsiz temizlik ürünü üretmekten balkon ve cam önlerinde mini bostanlar kurmaya kadar birçok ekolojik yöntem öğrenecek.

ATÖLYELER NERELERDE?

Çevre dostu bu atölyeler; Ataşehir Belediyesinin Mustafa Saffet Kültür Merkezi, İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi, Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevinde yapılacak.

ATÖLYELERE KATILMAK İÇİN TEK ŞART BULUNUYOR

Ücretsiz olarak düzenlenen ve kontenjanın sınırlı sayıda olduğu atölyelere katılmak için Ataşehir'de ikamet etme mecburiyeti bulunuyor.

Yorumlar