ATAŞEHİR

Ataşehir'de TEM'İ kapatarak 'drift' yapmışlardı! İşte aldıkları ceza

Ataşehir'de pazar günü düğün konvoyundaki sürücüler hem kendilerini hem de diğer araç sürücülerini tehlikeye atmışlardı. Yolu trafiğe kapatarak drift yapan sürücüler için ekipler harekete geçti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ataşehir'de TEM'İ kapatarak 'drift' yapmışlardı! İşte aldıkları ceza

İstanbul haberleri- Başakşehir'den sonra Ataşehir'de yaşandı. Hafta sonu düğün konvoyundaki araç sürücüleri, yolu trafiğe kapatarak drift yaptı.Araç sürücüleri, İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Trafik Ekiplerince araç plakalarından tek tek tespit edildi. 2'si dirft yapan 3'ü yolu kapatan olmak üzere 5 sürücü gözaltına alınarak Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 

EHLİYETLERİNE EL KONULDU

Drift yapan 2 sürücüye 5 bin lira, yolu kapatan 3 sürücüye ise 108 lira para cezası verildi. Ayrıca drift yapan 2 sürücünün ehliyetleri 2 ay süreyle el konulurken, diğer 3 sürücünün de sağlık raporları alınana kadar ehliyetlerine el konuldu. E.A.T.'nin kullandığı 34 BUE 340 plakalı araç trafikten men edildi. Sürücüler, O.B, M.E.Y, İ.H.B, E.A.T ve B.Ş. adli işlem için Ataşehir Şehit Salih Sevgican Polis Merkezi'ne teslim edildi. Emniyetten çıkışta bir araç sürücüsü, damadı kastederek "Her şey Ömer için" dedi.

Yorumlar