ATAŞEHİR

Ataşehir Belediyesi’nin acı günü

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanı İbrahim Karademir’in ani vefatı hem mesai arkadaşlarını hem de belediye çalışanlarını üzüntüye boğdu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ataşehir Belediyesi’nin acı günü

41 yaşında belediyenin genç emekçilerinden İbrahim Karademir geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Ailesini ve arkadaşlarını yasa boğan ve belediye çalışanları tarafından alkışlarla ebediyete uğurlanan İbrahim Karademir’den geriye güler yüzlü bir hayal, sevgi ve saygıyı bıraktı.

İbrahim Karademir için ilk tören emek verdiği, çok sevdiği Ataşehir belediyesinin önünde yapıldı.

Ataşehir belediye Başkanı battal İlgezdi, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanlarını katıldığı törende konuşan Battal İlgezdi; “2009 yılında ben belediye başkanı olmadan bir gün babasını ziyarete gittim. Babası beni çocuklarıyla tanıştırdı. O tanışmadan sonra belediyede İbrahim kardeşimle birlikte 10 belediyede hizmet ettik.  İyi emekleri, katkıları var.  Çok genç yaşta aramızdan ayrıldı. İbrahim Karademir kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Onu burada yaşatacağız. İbrahim’in ismini ya bir kültür merkezine ya da bir parka vererek ismini Ataşehir de yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye önünde dualarla ve alkışlarla uğurlanan İbrahim’in tabutunu arkadaşları çiçeklerle donatarak yolcu ettiler.

Belediye önündeki törenden sonra Küçükbakkalköy Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Küçükbakkalköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze namazına ailesinin yanı sıra Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP eski milletvekilleri Berhan Şimşek ve Mehmet Sevigen, Belediye başkan yardımcıları Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir, Abdullah Der, Ekrem Köse ve Orhan Çerkez, eski Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekilleri  Sadi Özata, Mustafa Kemal Aldoğan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Saadet partisinden Erdal Uçar, Ataşehir CHP meclis Üyeleri,  Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, mahalle muhtarları, CHP Ataşehir örgütü,  çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Yorumlar