ATAŞEHİR

Ataşehir Belediyesi kültür-sanat sezonunu görkemli bir konserle açtı

Ataşehir Belediyesi 2019-2020 Kültür Sanat Sezonu Açılış Konseri’ne iki gün önce toprağa verilen Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanı İbrahim Karademir için saygı duruşunda bulunulmasıyla başlandı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ataşehir Belediyesi kültür-sanat sezonunu görkemli bir konserle açtı

İstanbul Ataşehir Belediyesi’nin “Sanat Eğitiminizi Mahallenize Getiriyoruz” Projesi kapsamında, 2014 yılında kurulan Umut Kahraman ile Baran Aytaç’ın çalıştırdığı Ataşehir Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası, kardeş kent Almanya Monheim Belediyesi’ne bağlı ve şefliğini Oliver Drechsel’in üstlendiği Otto-Hahn-Gymnasium Gençlik Senfoni Orkestrası ile birlikte Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde bir konser verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Monheim Belediye Başkanı Daniel Zimmerman ve Otto-Hahn-Gymnasium Okulu Müdürü Dr. Hagen Bastian ile Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Ekrem Köse ve Sadık Kayhan’ın da bulunduğu konseri orkestra şefleri Baran Aytaç ve Oliver Drechsel yönetti.

Sanatseverlere müzik ziyafeti çeken iki orkestra, Beethoven’den J. Strauss’a, Mozart’tan L. Anderson’a zengin bir repertuarla sahne aldı.
Seyircilerin coşkun alkışlarıyla sona eren konserde sanatçılara çiçek sunuldu.

Yorumlar