ARNAVUTKÖY

Ekrem İmamoğlu: Biz bu hayatı ucuzlaştırmaya geliyoruz

Arnavutköy'de yaptığı mitingde yoğun ilgi ile karşılaşan CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu seçilmesi durumunda ücretsiz ulaşımın imkanının sınırlarını genişleteceğini söyledi. İmamoğlu "Bu şehrin sıkıntılı olan insanların yanında olmaya geliyoruz. Biz hizmet etmeye geliyoruz" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu: Biz bu hayatı ucuzlaştırmaya geliyoruz

Ekrem İmamoğlu seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Arnavutköy'de kısa bir miting yapan İmamoğlu  “Anamın ak sütü gibi helal bir 31 Mart seçimi kazandım. Buna müdahale ettiler ve siyasi bir karar verdiler Hakkımız 23 Haziran'da bayram yerine gider gibi gideceğiz ve milletçe hakkımızı teslim alacağız" ifadelerini kullandı.

“BİZ BU HAYATI UCUZLAŞTIRMAYA GELİYORUZ"

İmamoğlu, “Bu şehir huzura kavuşacak. Bu kardeşiniz eğitime destek paketiyle eğitime destek olacak. Gıda destek paketiyle açlık sınırı altındaki ailelere yardım edecek ve mali destekte bulunacak.

"SADECE ÖĞRENCİ VE RESMİ BAYRAMLARLA KALMAYACAĞIZ"

Ulaşımda sadece öğrenci ve milli ve resmi bayramlarla kalmayacağız. 18-25 arası gençler, bebekleri olan anneler, 6 yaşına kadar olan ücretsiz ulaşım yaşını 12 ye çıkaracağız. Biz hayatı ucuzlaştırmaya geliyoruz. Bu şehrin sıkıntılı olan insanların yanında olmaya geliyoruz. Biz hizmet etmeye geliyoruz. " diye konuştu.

Yorumlar