ARNAVUTKÖY

Dev proje başladı Arnavutköy'de gezmek artık çok daha güvenli!

Sosyal belediyecilik alanında önemli hizmetleri vatandaşlarla buluşturan Arnavutköy Belediyesi, ilçenin güvenliği için “Güvenli Arnavutköy” projesini başlattı.

Dev proje başladı Arnavutköy'de gezmek artık çok daha güvenli!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın talimatıyla ilçenin önemli noktalarına yerleştirilen güvenlik kameralarına vatandaşlar da artık Kent Rehberi’nden ulaşabilecek.

Bu kapsamda parklar, kamusal alanlar ve ilçenin belirli noktalarına güvenlik kameraları kurulmaya başlandı. Bu kameralardan bazılarına vatandaşlar, artık Kent Rehberi haritası üzerinden ulaşabilecek.

ArnavutköyArnavutköy Belediyesi tarafından geliştirilen Kent Rehberi haritasına yeni özellikler eklenerek sürekli olarak güncelleniyor. Güvenlik kameralarının yanı sıra vatandaşlar; otobüs duraklarına, wi-fi bağlantı noktalarına, geri dönüşüm noktalarına ve afet bilgi sistemi gibi birçok bilgi ve işleme mobil cihazları üzerinden de ulaşabiliyor.

Kent Rehberi ile vatandaşlar coğrafi bilgilerin en güncel halini görüntüleyebilmekte, veri güncellemeleri, plan üzerinden ölçüm işlemleri, güncel idari adres ve mülki adres sorgulamaları yapılabiliyor.

Planlanan ve devam eden fen işleri çalışma bilgisini ve konumunu harita üzerinde görüntülenebiliyor. Ayrıca idari adres (Mahalle, Yol, Kapı, Yapı) ve Mülki Adres (Tapu Mahalle, Ada, Parsel) sorgulamalarına ve harita üzerinden belirlenen konuma en yakın Google Sokak Görünümüne ulaşılabiliyor. Konumdan şikâyet ve talep iletebiliyor.

Yorumlar