ARNAVUTKÖY

Arnavutköy'de servis aracı ile otomobil çarpıştı: Yaralılar var

Arnavutköy'de servis aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Arnavutköy'de servis aracı ile otomobil çarpıştı: Yaralılar var

Arnavutköy'de içinde fabrika işçilerinin bulunduğu servis aracı ile bir otomobil çarpıştı. Kaza sonucu 4 kişi yaralandı.

 İddiaya göre trafik ışıklarının bulunduğu Dursunköy Kavşağı'nda Hadımköy yönüne dönmeye çalışan Erdem Bayrak yönetimindeki 34 BKG 814 plakalı otomobile, Mustafa Karakaya yönetimindeki 34 PM 1263 plakalı servis aracı çarptı. Çarpmanın etkisi ile yol kenarındaki tarlaya savrulan otomobildeki 2 kişi yaralanırken, servis aracındaki işçilerden de 2'si çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaparken, yaralılar Beytullah Pehlivan, Erdem Bayrak, Savaş Yunkutay ve Hasan Aslan, çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken kaza sonrası Dursunköy Kavşağı'nda trafik bir süre durdu. Jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucu trafik kontrollü biri şekilde açıldı.

Yorumlar