ARNAVUTKÖY

Arnavutköy Belediyesi yaşlılar için seferber oldu

Arnavutköy Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar için seferber oldu.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Arnavutköy Belediyesi yaşlılar için seferber oldu

Koronavirüs pandemisi sonra ülke genelinde alınan kararlara bir yenisi eklenerek 65 yaş üstü vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirildi.

Salgın sürecini en hafif şekilde atlatmaya çalışan ülkemizde yeni ek kararlar alınmaya devam ediyor. Alınan yeni kararla 65 yaş üstü vatandaşlara ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başlandı.

Bu süreç boyunca evde kalacak vatandaşların alış-veriş ihtiyaçlarını karşılamak için Arnavutköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü faaliyete geçti.

Arnavutköy Belediyesi Zabıta Ekipleri, ASYAM Kart Kullanıcısı Mehmet Demirtaş’ın aylık alış veriş kolisini alarak evine teslim etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelleri ise alınan telefon üzerine Hüseyin Kantarcı’nın (82) alış verişini karşılamak için adrese ulaştı.

Alış-veriş listesini hazırlayıp ekiplere teslim eden Hüseyin Kantarcı’nın sebze, meyve ve temizlik malzemeleri ihtiyaçları Sosyal Yardım İşleri personelleri tarafından karşılandı.

Alış-veriş ihtiyacı giderilen Hüseyin Kantarcı: “Devletimizin aldığı karara uyuyoruz. Dışarı çıkmıyoruz. Alış verişimiz yapılıyor ve evimize teslim ediliyor. Dışarı çıkan vatandaşlarımız adına üzlüyorum. Devletimizin aldığı karara uysunlar. Dışarı çıkmasınlar” dedi.

Yorumlar