ADALAR

Adalara indirimli nasıl gidilir? 2020 Adakart başvuruları için gerekli evraklar

Eminönü, Bostancı, Beşiktaş, Kadıköy ve Kartal'dan Adalara indirimli seyahat nasıl yapılır? Şehir Hatları vapurlarında Adakart ile indirimli yolculuk yapılabiliyor. İşte 2020 adakart başvuru bilgileri...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Adalara indirimli nasıl gidilir? 2020 Adakart başvuruları için gerekli evraklar

Adakart başvuruları başladı. 20 Ocak-28 Şubat arasında yapılan başvurular, Büyükada İskelesi’nden yapılıyor.

ADAKART BAŞVURU ŞARTI: Başvuru tarihinden itibaren 1 yıl boyunca Şehir hatları vapurlarında kullanılabilecek. Tek şart, başvuru sahibinin Adalardan birinde oturduğunu belgelemek.

ADAKART ÖDEMESİ NEREDE YAPILIR?: Adakart Başvuruları için tüm ödemeler Denizbank Büyükada şubesi EDTS kodu: 96100 Adalar Arası Dolaşım Kartı hesabına yapılacak.

ADAKART BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR: 

-Banka hesabına 80 TL yatıracak. Bu bedel 1 senelik kullanım için geçiş bedelidir. Dekont bilgilerinde başvuru sahibinin adı soyadı ve TC Kimlik Numarası bulunmalıdır.

-BELBİM başvuru formu iskelede doldurulacak

-Son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf (Form üzerine yapıştırılacak ancak zımba kullanılmayacak)

-Doldurulan form, bankadan alınan ödeme dekontu ve Adalar ilçesinde ikamet edildiğini gösteren ikametgâh senedi ile Büyükada İskelesi’ne teslim edilecek.

-Ada Sakini; Kadıköy Rıhtım ve Karaköy Başvuru Merkezlerine yönlendirilecek ve 10 TL karşılığında Adakart'ının çıkartılması gerçekleştirilecek. 

Yorumlar