ZEYTİNBURNU

Zeytinburnu'nda ‘Geleceğe Nefes’ için fidanlar dikildi

Cumhurbaşkanlığı ve Tarım Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Geleceğe Nefes’ kampanyasına Zeytinburnu’ndan da destek geldi. İlçedeki yeşil alanlara fidan dikimi yapıldı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Zeytinburnu'nda ‘Geleceğe Nefes’ için fidanlar dikildi - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığıtarafından 81 ilde eş zamanlı başlatılan ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası kapsamında Zeytinburnu Dr. Ziya Gün Parkı’nda da ağaç fidanı dikimi gerçekleştirildi. 

Zeytinburnu'nda ‘Geleceğe Nefes’ için fidanlar dikildi - Sayfa 2

Ağaç dikim etkinliğine Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, belediye başkan yardımcıları ve ilçe muhtarları katıldı.

Zeytinburnu'nda ‘Geleceğe Nefes’ için fidanlar dikildi - Sayfa 3

31 Mart’tan bu yana 999 adet ağaç diktiklerini belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ‘Geleceğe Nefes’kampanyası kapsamında bininci ağacı diktiklerini ifade etti.

Zeytinburnu'nda ‘Geleceğe Nefes’ için fidanlar dikildi - Sayfa 4

7’den 70’e vatandaşların katıldığı etkinlikte, ilk fidan toprağını Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy attı. Daha sonrasında beraberindeki protokol ile birlikte birçok vatandaş da kürekleri alarak ağaç dikimine katkı sağladı. Öte yandan 5 yaşındaki Mustafa Demir ise eline aldığı kürekle ağaç dibine toprak atarak örnek bir davranış sergiledi.