YEREL HABERLER

Beykoz Vakfı kapılarını açtı içerde neler oluyor?

Beykoz’un markalaşmış STK’larından olan Beykoz Vakfı, girmiş olduğu yeni dönemle ilgili kamuoyuna bir bilgilendirme yaptı.

Beykoz Vakfı kapılarını açtı içerde neler oluyor? - Sayfa 1

Ali Zengin Başkanlığında başlayıp, Zengin’in başkanlığı devrettiği Adem Çalışkan ile devam eden sosyal ve kültürel çalışmalar her geçen gün farklı bir ivme kazanıyor. Birçok alanda faaliyet yapılan Beykoz Vakfı’nda, çocuk tiyatrosundan, ressamlığa, el becerilerinden, 40 yama faaliyetlerine ve musiki korosuna kadar hizmet üretiliyor.

Beykoz Vakfı kapılarını açtı içerde neler oluyor? - Sayfa 2


Üretilen hizmetler yine Beykoz Vakfı salonlarında vatandaşın beğenisine sunuluyor. El becerileri ve resim sergileri, konserler ve tiyatro gösterileri zaman zaman çeşitli organizasyonlarla Beykozlularla buluşturuluyor.

Beykoz Vakfı kapılarını açtı içerde neler oluyor? - Sayfa 3

Vakfı çalışmalarına yönelik bir basın toplantısı düzenleyen Adem Çalışkan, Beykoz Vakfı’nın Beykozluluk bilincini tescillemesi için ciddi çalışmalar yapacağını söylüyor.

Beykoz Vakfı kapılarını açtı içerde neler oluyor? - Sayfa 4

Beykoz Vakfı’nın bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan ve toplantıda bir konuşma yapan Beykoz Belediye eski Başkanı Yücel Çelikbilek, “Beykoz Vakfı’nın arkasına biz yönetim olarak durmasaydık, burası çok zayıf olurdu” dedi.