YEREL HABERLER

5 yaşındaki çocukla ilgili yeni gelişme! 2 saat süreyle cinsel istismara uğramış

İSTANBUL'da 5 yaşındaki kıza tecavüz olayında mide bulandıran bir detay daha ortaya çıktı. Küçükçekmece'de tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocuğun sapığı yakalandı, son dakika gelişmeyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu.

5 yaşındaki çocukla ilgili yeni gelişme! 2 saat süreyle cinsel istismara uğramış - Sayfa 1

Küçükçekmece Kanarya mahallesinde meydana gelen ve büyük infial yaratan olayla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 5 yaşındaki küçük kıza tecavüz eden sapık yakalandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu failin yakalandığı açıklarken, zanlı Pakistan uyruklu çıktı. Cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki küçük kızın ise, 1-2 saat boyunca sapığın elinden kurtulamadığı ortaya çıktı. 

5 yaşındaki çocukla ilgili yeni gelişme! 2 saat süreyle cinsel istismara uğramış - Sayfa 2

Küçük kızın sağlık durumu : Kamuoyunda büyük infial yaratan olayın yeni gelişmelerine geçmeden önce küçük kızın sağlığı hakkında bilgiler aktaralım. Tecavüze uğrayan küçük kız kanlar içinde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. 2 gün yoğun bakımda kalan küçük kız dün akşam hastaneden taburcu edildi.

5 yaşındaki çocukla ilgili yeni gelişme! 2 saat süreyle cinsel istismara uğramış - Sayfa 3

Küçükçekmece sapığı yakalandı
Emniyet kaynakları, olayın Pazartesi günü saat 14:00 civarında gerçekleştiğini ve kamera kayıtlarının incelendiğini bildirmişti. Bugün saat 12.45'te İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sapığın yakalandığını duyurdu ve şu bilgileri verdi:
-''İlgili fail yakalandı, gözaltına alındı. İstanbul Valiliğimiz bir açıklama yapacak. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Olay başlı başına hem medeniyetimize hem bizim toplumsal ahlakımıza bakışımıza uygun değildir. Maalesef toplumca kınadığımız nefret ettiğimiz bu tip işlerle karşı karşıya kalıyoruz. Bunlarla ilgili de arkadaşlarımız gerekli tüm takibatı yapıyorlar.''

5 yaşındaki çocukla ilgili yeni gelişme! 2 saat süreyle cinsel istismara uğramış - Sayfa 4

Küçük kız taburcu oldu
Olay sonrası ağır travma yaşayan küçük kız, Kanarya mahallesindeki evine döndü. Küçük kıza Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı sahip çıktı. Bakanlık hem küçük kıza hem de ailesine gerekli olan psikolojik ve hukuki desteğin sağlanacağını açıkladı.