ÜSKÜDAR

Saatler öncesinden geldiler! Üsküdar'da büyük coşku

30 Ağustos Zaferi'nin 97. yıldönümü kutlamalarına binlerce kişi katıldı. Saatler öncesinden Üsküdar Meydana gelen vatandaşlar Candan Erçetin şarkıları ile coştu. Üsküdar'daki kutlamaya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da katıldı. İmamoğlu sahneye çıktı ve bakın neler söyledi

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Saatler öncesinden geldiler! Üsküdar'da büyük coşku - Sayfa 1

30 Ağustos Zaferi'nin 97. yıldönümü Üsküdar'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce İstanbullu saatler öncesinden kutlama alanına geldi.

Saatler öncesinden geldiler! Üsküdar'da büyük coşku - Sayfa 2

Kutlama programı kapsamında sahneye ilk Golden Horn Brass grubu çıktı. Ardından DJ performansı ve deniz üzerine kurulan platformda su, ışık, lazer ve pyro gösterisi yapıldı. Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı hep bir ağızdan okundu. Gecenin sonralarına doğru sahne alan Candan Erçetin, unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Saatler öncesinden geldiler! Üsküdar'da büyük coşku - Sayfa 3

 Candan Erçetin sahnedeyken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve İstanbul CHP il Başkanı Canan Kaftancıoğlu sahneye çıktı. İmamoğlu kısa bir konuşma yaptıktan sonra; Candan Erçetin, eşi Dilek İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'na çiçek verdi. 

Saatler öncesinden geldiler! Üsküdar'da büyük coşku - Sayfa 4

Ekrem İmamoğlu konuşmasında, “Ne güzel değil mi İstanbul'da Bayram kutlamak. Buradan hem Üsküdar'daki coşkulu kalabalığa hem de beni izleyen Avcılar'daki coşkulu kalabalığa selam olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Milletçe İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızın 97.yıl dönümünü hep birlikte kutluyoruz. Bir bağımsızlık mücadelesi 30 Ağustos. Türkiye'mizin esaret altına alınmak istendiği bir dönemde 2 mavi gözün ışığında Anadolu'da dimdik ayakta duran milletçe verdiğimiz tam bağımsız Türkiye mücadelesi" dedi.