ÜSKÜDAR

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Üsküdar'da kemençeyle karşılandı

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Güne Üsküdar'da başlayan İmamoğlu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bir vatandaşın ''Oyum sana. Sen de AK Parti gibi yandaşlık yapacak mısın?'' sorusuna İmamoğlu bakın ne dedi...

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Üsküdar'da kemençeyle karşılandı - Sayfa 1

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim turu kapsamında Beşiktaş'tan Üsküdar'a tekneyle geçti. Yolculuğunu kaptan köşkünde gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gerçekleştiren İmamoğlu, Üsküdar'da yoğun ilgi gördü.

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Üsküdar'da kemençeyle karşılandı - Sayfa 2

Yüksel Adaoğlulları (80) adlı vatandaş, İmamoğlu'na 4 yapraklı yonca, tespih ve nazar boncuğu hediye etti. 1961 yılında girip 1962'de bırakmak zorunda kaldığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni tam 55 yıl sonra 79 yaşındayken bitirdiğini belirten Adaoğlulları, İmamoğlu'na, ''Nazar boncuğunu kime verdiysem zirveye çıktı. İnşallah Cumhurbaşkanlığı'na kadar çıkacaksın'' dedi.

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Üsküdar'da kemençeyle karşılandı - Sayfa 3

İmamoğlu, esnaf turunun yorgunluğunu çay bahçesinde giderdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu'na rakibi AK Parti adayı Binali Yıldırım'ın Erzincan'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Giresun'a gitmesi konusundaki görüşleri de soruldu. İmamoğlu, soruya, ''Sayın Cumhurbaşkanı'nın Sayın Yıldırım'a ihtiyacı mı var acaba? Bizim sesimiz buradan güzel çıkıyor. Bütün Anadolu'ya sesimiz dağılıyor. Onlara kolay gelsin'' yanıtını verdi.

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Üsküdar'da kemençeyle karşılandı - Sayfa 4

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart'ta yapılacak seçim turunun bugünkü startını, Beşiktaş İskelesi'nde verdi. İskelede toplanan, aralarında CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Ali Rıza Akpolat'ın da bulunduğu partililer, İmamoğlu'nu, ''Başkanım, sizi Anadolu'ya yolluyoruz. Anadolu, sizi bağrına basacak'' diyerek tekneyle Üsküdar'a uğurladı.