ÜMRANİYE

Yaz kış demeden yardıma koşuyorlar! Yaşlılara aile sıcaklığında hizmet

Yaz kış demeden yaşlı ve bakıma muhtaç insanlar için aralıksız çalışan Ümraniye Belediyesi, yaşlılara aile sıcaklığında hizmet sunuyor. Özellikle yalnız ve bakıma muhtaç yaşlıların tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayan belediye ekipleri, evinden çıkamayan yaşlıların evine kadar giderek tıraşlarını yapıyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Yaz kış demeden yardıma koşuyorlar! Yaşlılara aile sıcaklığında hizmet - Sayfa 1

Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Yaşlı Bakım Hizmetleri ekiplerinin yaşlılar için yaz kış demeden yaptığı aralıksız hizmetler, bu soğuk kış günlerinde de yürekleri ısıttı. Aile sıcaklığında yaşlıların tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan ekipler, yaşlılara ayrıca evde temizlik ve tıraş hizmeti de veriyor. 

Yaz kış demeden yardıma koşuyorlar! Yaşlılara aile sıcaklığında hizmet - Sayfa 2

Evinden çıkamayacak durumda olan yaşlıların evlerine kadar giderek tek tek tıraş eden ekipler, evinden çıkabilecek durumda olanları da alarak Ümraniye Belediyesi’nin araçları ile kuaföre götürüyor.

Yaz kış demeden yardıma koşuyorlar! Yaşlılara aile sıcaklığında hizmet - Sayfa 3

Yaşlı Bakım Hizmetleri ekiplerinin dikkat çeken hizmetlerinden biri olan yaşlılara yönelik tıraş hizmetinin bir günü kamera kayıtlarına yansıdı. O hizmetten faydalanan 70 yaşındaki yaşlılardan biri olan KOAH hastası Cemalletin Kaşut, evinde ziyaret edilerek tıraş edildi. Makinaya bağlı olarak yaşayan Cemalettin Kaşut’a önce hatrını soran ekipler, daha sonra hazırlayarak tıraş etti. 

Yaz kış demeden yardıma koşuyorlar! Yaşlılara aile sıcaklığında hizmet - Sayfa 4

Belediyenin verdiği bu hizmetten memnun olduğunu belirten Cemalettin Kaşut, “Hizmetten memnunum. Sağolun, Allah razı olsun. Çok çok memnunum” şeklinde konuştu.