ÜMRANİYE

Ümraniye Millet Bahçesi yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge gereği kapatılan Ümraniye Millet Bahçesi yapılan yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor. Yapılan yenilikler arasında en çok çıplak ayaklara masaj yapılan refleksoloji parkuru ile mini golf sahaları dikkati çekiyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ümraniye Millet Bahçesi yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor - Sayfa 1

Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge gereği kapatılan Ümraniye Millet Bahçesi yapılan yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor.

Ümraniye Millet Bahçesi yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor - Sayfa 2

Yapılan yenilikler arasında en çok çıplak ayaklara masaj yapılan refleksoloji parkuru ile mini golf sahaları dikkati çekiyor.

Ümraniye Millet Bahçesi yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor - Sayfa 3

Millet bahçesindeki bu çalışmaların yanında daha önceki doğalgazlı et pişirme ünitelerine ek olarak iki adet daha et pişirme ünitesi eklendi. Millet bahçesinin içerisinde bulunan eski ahşap oturma alanları da kaldırılarak yerine yenileri yapıldı. 

Ümraniye Millet Bahçesi yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor - Sayfa 4

Vatandaşların gelemediği bu süreçte, millet bahçesinin genel bitki ve yeşil alan bakımlarının yanı sıra temiz ve pis su alt yapı çalışması ile dere ıslah çalışması da gerçekleştirildi.