ÜMRANİYE

Ümraniye Belediyesi’nin kar küreme ve tuzlama araçları göreve hazır

Ümraniye Belediyesi’nin kar küreme ve tuzlama araçları Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul için yaptığı kar yağışı uyarısının ardından önceden planlandığı gibi hazır hale getirildi. Kar küreme ve tuzlama araçlarından oluşan 50 araç ve 180 personel, 24 saat esasına göre görev yapacak.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ümraniye Belediyesi’nin kar küreme ve tuzlama araçları göreve hazır - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul için kar uyarısı yapmasının ardından Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler de teyakkuz haline geçti. 

Ümraniye Belediyesi’nin kar küreme ve tuzlama araçları göreve hazır - Sayfa 2

Kış mevsimi ile birlikte zaten planlandığı gibi hazır olan ekipler, kar yağışı uyarılarının ardından 24 saat esasına göre hazır hale getirilerek görevlendirildi.

Ümraniye Belediyesi’nin kar küreme ve tuzlama araçları göreve hazır - Sayfa 3

Bu süreçte Ümraniye’de, kar küreme, tuzlama ve acil bakım onarım olmak üzere 50 araç belirlenen noktalarda 180 personelle birlikte görev yapacak.

Ümraniye Belediyesi’nin kar küreme ve tuzlama araçları göreve hazır - Sayfa 4

Fen İşleri Müdürlüğü Bakım Onarım Şefi Kasım Altun, “Meteorolojinin İstanbul için yaptığı kar yağışı uyarısının ardından ekiplerimizi önceden planlandığı gibi hazır hale getirdik. Halihazırda kar küreme ve tuzlama, acil bakım onarım ekibi olmak üzere toplam 50 araç ve 180 personel ile Ümraniye’nin cadde ve sokaklarında, vatandaşlarımız için 24 saat esasına göre çalışacağız” dedi.