ÜMRANİYE

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tribünde öğrencilerle birlikte maç izledi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, geçtiğimiz günlerde öğrencileri maça daveti sözü üzerine liseli öğrencilerle Ümraniyespor-Hatayspor maçını izledi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tribünde öğrencilerle birlikte maç izledi - Sayfa 1

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Pazar günü liseli öğrencilerle bir araya gelerek, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanan Ümraniyespor-Hatayspor maçını izledi. Organizasyon Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın hafta içi öğrencileri maça daveti sözü üzerine gerçekleşti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tribünde öğrencilerle birlikte maç izledi - Sayfa 2

Başkan Yıldırım, hafta içinde Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi’ne bir ziyarette bulundu. Bu ziyaret sırasında öğrencilere spora olan ilgisini soran Başkan Yıldırım, öğrencilerle sohbet ederken hafta sonu oynanacak Ümranyespor-Hatayspor maçına davet etti. Bu davetle birlikte 68 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumuna gelerek Başkan İsmet Yıldırım ile maçı izledi. Maç boyunca coşkuya ortak olan öğrenciler, Başkan İsmet Yıldırım ile bol bol fotoğraf çektirdi. Öte yandan Başkan Yıldırım, öğrencilerle maçı izlemenin yanında maçı izlemeye gelen tribündeki diğer vatandaşlarla da bir araya geldi. Yıldırım bir ara misafir takımın taraftarlarının bulunduğu tribünlere de geçerek buradaki sporseverlerle selamlaştı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tribünde öğrencilerle birlikte maç izledi - Sayfa 3

Geçtiğimiz hafta Ümraniyespor’lu oyuncular da, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi ve Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Kültür Sanat Okulda Başlar programları kapsamında öğrencilerle sohbete katılmış ve bu programa öğrenciler yoğun ilgi göstermişti. Önümüzdeki günlerde futbolcuların, gençlerle Ümraniyespor arasında sinerji oluşturmak için daha fazla okulu ziyaret etmesi planlanırken, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da zaman zaman öğrencilerle bir araya gelerek maçları izlemesi bekleniyor.