ÜMRANİYE

Binali Yıldırım Ümraniye'de vatandaşlarla sahurda bir araya geldi

Ümraniye ve Maltepe ziyaretlerinde bulunan AK Parti İBB Adayı Binali Yıldırım burada 23 Haziran'a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ümraniye'de 77 bin oy vermeyen, sandığa gitmeyen kişi olduğunu belirten Yıldırım herkese görev düştüğünü belirtti. Yıldırım "Sadece kendimiz değil, herkes bir arkadaşını, iki arkadaşını alıp mutlaka sandığa getirecek." diye konuştu.

Binali Yıldırım Ümraniye'de vatandaşlarla sahurda bir araya geldi - Sayfa 1

Binali Yıldırım, 23 Haziran seçimlerine ilişkin ziyaretlerini sürdürüyor. Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan Ümraniye Belediyesi iftar alanında vatandaşlarla bir araya gelen Binali Yıldırım vatandaşlarla sohbet etti, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Yıldırım yaptığı konuşmada 23 Haziran'da Ümraniye'de sandığa gitmeyen kişi sayısına dikkat çkti ve herkesin bir arkadaşı ile birlikte sandığa gitmesi gerektiğini belirtti.

Binali Yıldırım Ümraniye'de vatandaşlarla sahurda bir araya geldi - Sayfa 2

Vatandaşlarla birlikte sahur yapan Binali Yıldırım, Ramazan'ın hayırlı uğurlu ve aydınlık olmasını diledi. Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir seçim geçirdik, 31 Mart'tan bir şey anlamadık. Çalıştık çabaladık oylar sandıkta hiç edildi. Yani sahip çıkılmadıysa hırsızın günahı yok mu, hırsızlık mübah mı? Tabiki sahip çıkmamız gerekir. O halde 23 Haziran'da sahip çıkıyoruz. Bu işin hesabını 23 Haziran'da Ümraniye soracaktır. Allah sizden razı olsun. Başkanınızı seçtiniz, sağolun. Bana da destek verdiniz sağolun ama 'ecük' eksik kaldı. Şimdi o eksiği tamamlayacağız. Sadece tamamlamakla kalmayacağız, biraz da fazla olsun ki işi sağlama bağlayalım."

Binali Yıldırım Ümraniye'de vatandaşlarla sahurda bir araya geldi - Sayfa 3

Binali Yıldırım, seçimde herkese görev düştüğünü hatırlatarak, "Görevimiz oyumuzu vermek. Sadece kendimiz değil, herkes bir arkadaşını, iki arkadaşını alıp mutlaka sandığa getirecek." diye konuştu.

Binali Yıldırım Ümraniye'de vatandaşlarla sahurda bir araya geldi - Sayfa 4

Ümraniye'de 77 bin oy vermeyen, sandığa gitmeyen seçmen olduğunu söyleyen Yıldırım, "Biz ne kadar geride kaldık, 13 bin 700. Ümraniye'nin yarısı gitse zaten başka şeye ihtiyaç yok. Bu iş mühim. Başkanımız, teşkilatımız, gençlik kollarımız ve hanım kollarımız çalışıyor. Sadece onların çalışmasına işi bırakmayacağız, hepimiz çalışacağız. İnşallah 23 Haziran'da bu işi halledeceğiz. Her şey daha güzel olacak, hak yerini bulacak." ifadelerini kullandı.