ÜMRANİYE

30 Ağustos Zafer Bayramı Sultanbeyli'de coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı için Sultanbeyli Kent Meydanı'nda tören düzenlendi. İlçe Kaymakamlığının öncülüğünde gerçekleştirilen Zafer Bayramı kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
30 Ağustos Zafer Bayramı Sultanbeyli'de coşkuyla kutlandı - Sayfa 1

Ardından protokol üyeleri Atatürk Anıtına çelenklerini sundu. Daha sonra İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Sultanbeyli'de coşkuyla kutlandı - Sayfa 2

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 30 Ağustos Zafer Bayramı için mesaj yayınladı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yayımladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Sultanbeyli'de coşkuyla kutlandı - Sayfa 3

30 Ağustos'un önemine değinen Başkan Keskin, "Necip milletimiz tüm zorluklara rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı büyük bir destan yazmıştır. Bu ülkenin asil evlatları, söz konusu vatan olduğunda hiçbir zorluğun, vatan sevgisini mağlup edemeyeceğini göstermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu topraklar için canını seve seve verenlere çok şey borçluyuz. Asla onlara olan borcumuz bitmeyecek. Aynı ruhla bugün de ülkemize karşı tuzak kuranların karşısında dimdik ayaktayız." dedi.