TUZLA

Tuzla’da yeni spor sezonu açıldı

Tuzla Belediyesi ‘Spor Okulları’ kurslarında binlerce kişiye tesislerinde ücretsiz spor yapma fırsatı sunuyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Tuzla’da yeni spor sezonu açıldı - Sayfa 1


Her mahallede profesyonel eğitmenler nezaretinde okulların spor salonlarında spor ruhunu aşılayan Tuzla Belediyesi Spor Okulları 2019- 2020 Sezonunu açıldı.

Tuzla’da yeni spor sezonu açıldı - Sayfa 2


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan program sporcuların kortej yürüyüşü ile devam etti.

Sezon açılışına jimnastik, taekwando, kick box, futbol-voleybol ortak gösterisi, basketbol gösterisi, wusho gösterisi, halk oyunları ekiplerinin folklor gösterileri renk kattı.

Tuzla’da yeni spor sezonu açıldı - Sayfa 3


Tuzla Belediyesi Spor Okulları 2019- 2020 sezon açılışı, binlerce öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, amaçlarının sporu sevdirmek, yaygınlaştırmak ve bireysel gelişimi sağlayabilmek olduğunu söyledi.

Tuzla’da yeni spor sezonu açıldı - Sayfa 4


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı açılışta yaptığı konuşmada, "2019-2020 Spor Okulları’nın sezon açılışını yaptık. Bu çalışmamızda amacımız;  Tuzla’daki tüm çocukların kendi fiziksel ve bedensel kabiliyetlerini ortaya çıkarabilecekleri merkezleri oluşturmaktır. Öte yandan amacımız gençlerimizin spor ile meşgul olabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri imkanları sağlamak ve toplumsal zararlı etkilere yol açabilecek birçok kötü alışkınlıklardan spor ile uzak tutmaktır. Gençlerimizin zamanını değerlendirmesini ve meşgul olmasını sağlayacak etkinliklerimizden bir tanesi de spordur" dedi.