TUZLA

Toplumun mimarı kadınlar şiddete karşı ayakta

25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ne, Tuzla Belediyesi “Mutluluk Elinde Öfkene Yenilme” başlığı ile çeşitli etkinliklerle dikkat çekti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Toplumun mimarı kadınlar şiddete karşı ayakta - Sayfa 1


Sevgi, şefkat ve merhamet duygusu ile sadece kadına değil her canlıya karşı şiddete dur demek için yapılan yürüyüş ve etkinlikler vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Toplumun mimarı kadınlar şiddete karşı ayakta - Sayfa 2


Tuzla Belediyesi, 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ne, “Mutluluk Elinde Öfkene Yenilme” başlığı ile çeşitli etkinliklerle dikkat çekti.

Toplumun mimarı kadınlar şiddete karşı ayakta - Sayfa 3

Dünyanın farklı köşelerinde ne yazık ki farklı boyutlarla hala varlığını sürdüren kadına yönelik şiddete dikkat çekmek adına Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü, Tuzla Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından sürdürülen etkinliklerin son gününde günün önemine dikkat çekmek adına yürüyüş sonunda basın açıklaması yapıldı.

Toplumun mimarı kadınlar şiddete karşı ayakta - Sayfa 4

Sivil Toplum Kuruluşları ve Tuzlalı vatandaşların katılımı ile başlayan yürüyüş, yapılan basın açıklamaları ile devam etti.