SULTANGAZİ

Sultangazi'de beyzbol sopalı dehşet

Sultangazi'de Sergen Durmaz isimli kişi akrabaları tarafından beyzbol sopasıyla öldüresiye dövüldü. Kanlar içerisinde kalan Durmaz'a ilk müdahaleyi meydandakiler yaptı. Saldırganlar olay yerinden koşarak ayrıldı.

Sultangazi'de beyzbol sopalı dehşet - Sayfa 1

Aralarında daha önce husumet bulunan 24 yaşındaki Sergen Durmaz ve 2 akrabası arasında meydanda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Öfkeli akrabalar Sergen Durmaz'ı yere yatırarak yanında getirdikleri beyzpol sopasıyla başına vurdu. Saldırganlar  onca kişinin gözü önünde Durmaz'ı öldüresiye dövdü.

Sultangazi'de beyzbol sopalı dehşet - Sayfa 2

Başına aldığı darbelerle kanlar içerisinde kalan Sergen Durmaz'a ilk müdahaleyi meydandakiler yaptı. Emirhan Yüzgeç adlı bir genç yerde yatan Durmaz'ı görünce aracını durdurarak yardıma koştu. Yüzgeç, ambulans gelinceye kadar Durmaz'ın daha fazla kan kaybetmesini önlemek için müdahalede bulundu.

Sultangazi'de beyzbol sopalı dehşet - Sayfa 3

Olay yerine gelen Sergen Durmaz'ın yakınları, kendilerini sakinleştirmeye çalışan polislere saldırmaya çalıştılar. Sergen Durmaz'a saldıran 2 kişiyi tanıdıklarını söyleyen Durmaz'ın akrabaları daha sonra olay yerinden koşarak ayrıldılar. Olay yerinde inceleme yapan polis ucu yamulmuş bir bıçak buldu. Durmaz'ın vücudunda bıçak izine ise rastlanmadı. Durmaz, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.