SULTANGAZİ

Binali Yıldırım o daveti geri çevirmedi iftardan sonra...

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kendisini sosyal medyadan iftara davet eden gençlere 'konum atın iftara sizdeyim' yanıtını vermiş ve akşamına da Üsküdar'daki gençlerin evine konuk olmuştu. Yıldırım dün de Sultangazi de bir evde konuk oldu ve ardından kendisine yapılan çay davetini geri çevirmedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Binali Yıldırım o daveti geri çevirmedi iftardan sonra... - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan kendisini iftara davet eden gençlerin evine konuk olan Binali Yıldırım dün de Sultantangazi'de bir vatandaşın evinde iftar yemeğine katıldı ardından da kendisini çaya davet eden mahalle sakinlerinden Adem Dalbay'ın evine konuk oldu.

Binali Yıldırım o daveti geri çevirmedi iftardan sonra... - Sayfa 2

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultangazi'de bir vatandaşın evine misafir olup, iftar yemeğine katıldı. Yıldırım daha sonra esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Binali Yıldırım o daveti geri çevirmedi iftardan sonra... - Sayfa 3

Binali Yıldırım ilk olarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Gönül Sofrası" iftarları kapsamında Sultangazi'de bir vatandaşın iftar yemeğine katıldı. Binali Yıldırım, İsmet Paşa Mahallesinde oturan Üzeyir ve Sultan Tan çiftinin evinde iftarını açtı

Binali Yıldırım o daveti geri çevirmedi iftardan sonra... - Sayfa 4

 İftarın ardından aile yakınlarıyla sohbet eden Yıldırım, daha sonra kendisini çaya davet eden mahalle sakinlerinden Adem Dalbay'ın evine konuk oldu. Aile üyeleriyle sohbet eden ve fotoğraf çektiren Yıldırım, ardından mahallede esnaf ziyareti yaptı.